понеділок, 30 березня 2020 р.

Чому неефективний карантин в Італії?

Китайські лікарі: Італія даремно залишає вдома людей з легкими симптомами коронавірусу.
Група медичних експертів Китаю відвідала Італію, щоб поділитися досвідом боротьби з поширення коронавірусу COVID-19, повідомляє Bloomberg. За словами голови відділення респіраторних захворювань Західно-Китайської лікарні Сичуаньского університету Лян Цзун Ана, Італія робить те ж помилки, що і китайські фахівці і влади на старті епідемії.
Пан Лян відзначив, що введення карантину даремне, якщо в лікарні не будуть поміщені всі пацієнти, у яких був діагностований коронавірус.

На початку епідемії лікарі Уханю і пізніше іншим міст Китаю дозволяли зараженим з легкими симптомами хвороби залишатися вдома за умови самоізоляції. Однак, за словами пана Лян, багато жителів знехтували цією вимогою, виходили на вулиці, а в підсумку багаторазово пришвидшили поширення коронавірусу. Минулої суботи італійська газета Corriere della Sera повідомляла, що, незважаючи на запровадження загального карантину в країні, близько 50 осіб з підтвердженими діагнозом зараження порушили вимогу самоізоляції.

Італія посідає перше місце в світі за кількістю смертей від ускладнень, викликаних COVID-19. У неділю їх кількість перевищила 10 тис., Всього в країні близько 92,5 тис. тих, що заразилися. https://www.bloomberg.com/…/italy-home-quarantine-repeats-m…


Немає коментарів:

Дописати коментар