середа, 9 вересня 2020 р.

Рупор кремлівської брехні


«Рупор Кремлівської брехні». Так оцінюють репортажі Симоньян самі росіяни. Зневажливо оцінюють! Зовсім по іншому оцінює «важку працю» Симоньян власне Кремль. Засновник Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Олексій Навальний опублікував розслідування, в якому стверджується, що головний редактор RT Маргарита Симоньян та її чоловік, ведучий програми «Міжнародна пилорама» на НТВ Тигран Кеосаян заробили через підконтрольні фірми 720 млн рублів за три роки. Лише на створення фільму «Кримський міст. Зроблено з любов'ю!", Маргарита Симоньян, її чоловік Тигран Кеосаян та їх родичі отримали 46 мільйонів рублів у вигляді гонорарів. Доречі, фільм «Кримський міст. Зроблено з любов'ю!" отримав оцінку 2,6 із 10 можливих на російському ресурсі «Кинопоиск»!



Безперечно, такі гроші потрібно відробляти. І Симоньян відробляє по повній! Так з’являються хвалебні оди подяки «неперевершеному герою всіх часів» Путіну, постійні публічні «наїзди» на, і без того нечисленних, російських опозиціонерів на кшталт Навального та багато іншого заангажованого інформаційного непотрібу. Чого вартий, наприклад, заклик «направити для наведення ладу до Білорусі зелених чоловічків» опублікований Симоньян на Twitter у серії записів, де вона висловлює думку про ситуацію в Білорусі.

Як влучно написав в коментарі до статті «"Чучундрики и свинобомжи": схватка Навального и Симоньян» один з читачів сайту Радіо Свобода, «Отстаньте от Мары - никакой она не журналист. Как и Соловьёв. Это - профессиональные пропагандисты, а за это в России платят ну очень хорошие деньги. Как написал когда-то редактор "Литгазеты": "Трудно пропагандировать то, чего нет, и агитировать за то, чего никогда и не будет". А они ЭТО делают.... Страна, которая так и не смогла почти за 100 лет превратить "Москвич" в автомобиль, претендует на управление Миром вместо США? Не смешите мои тапочки.....»

Про все: Рупор кремлівської брехні:

Немає коментарів:

Дописати коментар